Punjene tikvice



Punjene tikvice

2 tikvice srednje veličine
300 g tofu sira
manja glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 dl sojinog jogurta
kašičica senfa
morska so, biber, peršun

Tikvice oprati i neoljuštene iseći uzduž i izdubiti kao čamac. Staviti u podmazan pleh i peći dok ne omekšaju. Pomešati tofu sir, sitno seckan luk, peršun, sojin jogurt, senf, biber i so. Ovom smesom napuniti tikvice, vratiti u rernu i zapeći 5-10 min.





Proizvodi upotrebljeni u ovom receptu


Sojin jogurt

Jogurt dobijen prirodnom fermentacijom sojinog mleka. L...

Tofu sir

Sojin sir pripremljen sa originalnim zgušnjivače...

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS