Salata od kelerabe i šargarepe



Salata od kelerabe i šargarepe

150 g kelerabe
150 g šargarepe
3 čena belog luka
1 kašika hladno ceđenog maslinovog ulja
2 dl sojinog jogurta
gomasio
list celera

Očistiti kelerabu i šargarepu a zatim izrendati na rende. Sitno iseckati beli luk. Sve izmešati, posoliti, preliti uljem i sojinim jogurtom. Posuti gomasiom i seckanim celerovim listom.





Proizvodi upotrebljeni u ovom receptu


Gomasio-susamova so

Gomasio se priprema od prženih susamovih semenki i mors...

Sojin jogurt

Jogurt dobijen prirodnom fermentacijom sojinog mleka. L...

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS