Seitan sa sosom od pečuraka



Seitan sa sosom od pečuraka

150 g prženog seitana
300 g šampinjona
1 manja glavica crnog luka
kašika hladnoceđenog ulja suncokreta
1 kašika prepečenog susama
soja sos
peršun, so, biber

Luk iseći na kockice a pečurke na listiće. Izdinstati luk i pečurke. Dodati začine a zatim staviti u blender i izmiksati dok se ne napravi sos. Preliti seitan sosom, ukrasiti peršunom i prepečenim susamom.





Proizvodi upotrebljeni u ovom receptu


Prženi seitan

Seitan se dobija odvajanjem glutena iz integralnog p&sc...

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS