Mleveni mak

Iz bogatog nutritivnog sadržaja maka ističu se nezasićene masne kiseline, pre svega linolna kiselina i oleinska kiselina.

Atletičari stare Grčke pre takmičenja pili su napitak od vina, maka i meda za zdravlje i snagu.

Mak se može koristiti i za opuštanje mišića, protiv bolova, za iskašljavanje i lečenje grčeva u abdomenu. Minerali i vitamini maka ublažavaju razdražljivost, stres, podstiču koncentraciju i raspoloženje.

Mak je jedan od procentualno najvećih izvora kalcijuma.

Mleveni mak bez dodataka pogodan je za pripremanje raznih poslastica.

Vakumsko pakovanje dodatno čuva svežinu i produžava rok upotrebe. 



INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS