Musli badem

Musli je još davne 1900.godine smislio švajcarski lekar dr Maksimilijan Birher-Bener, a najpre je bio namenjen pacijentima u bolnicama, gde je ishrana bogata svežim voćem i povrćem bila sastavni deo terapije.

Musli u savremenom obliku postaje popularan početkom šezdesetih u XX veku.

Brzo je postao neizostavan deo zdravog života.

Musli sadrži složene ugljene hidrate. Oni se sporije razgrađuju, čime se duže održava osećaj sitosti, te su jako povoljni pri dijetama mršavljenja i rešavanju metaboličkih problema.

Kombinacija lešnik i badem našem musliju daju jaku energiju, obiljem proteina, minerala...



INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS