Pirinač se smatra najuravnoteženijom namirnicom jer ima najpovoljniji odnos belančevina, ugljenih hidrata, masti, vitamina, minerala i biljnih vlakana. Ova žitarica ne sadrži gluten i podesna je za ishranu osoba koje su na njega alergične.
Preporučuje se svima koji imaju osetljive organe za varenje. Zbog blagog ukusa vrlo rado ga koriste i deca.
Dodatne informacije:
Sastav: pirinač, biljna masnoća, glukozni sirup, dekstroza, lecitin
100 g integralne testenine (pužići ili neka druga kratka testenina), 200 g tofu namaza sa ajvarom, 100 g ...
Makrobiotička pravila u ishrani uvek su u vezi sa teorijom jina i janga, ali i teorijom - pet elemenata. ...
Miso je pasta koja se dobija dugotrajnim procesom fermentacije sojinih zrna, ječma, soli, pirinča, a katk...
- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -